20 april 2009

Låt den rätte komma in.

[Drama][Romantik][Skräck][Thriller] Oscar är en ung mobbad pojke, som träffar Eli - en tjej som visar sig vara en vampyr. Det är en svensk film om ni missat det & just därför var jag rätt skeptisk. Den här filmen har dessutom blivit hyllad av både svenska & utländska kritiker & är det något man ska passa sig för så är det såna filmer; de är alltid speciella. Jag tycker att filmen var rätt dålig, faktiskt tveksam om den ens förtjänar en fyra - boken är förmodligen bättre. Filmlänk IMDB!

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Boken är bättre men jag ledsnade på den till slut också. Slafs, blod, katter, knaster och splatter till leda. Jag tycker dock att filmen var snygg, speciellt för att vara svensk.

Hanna sa...

Tänkte också på det. Fotot är alltid lyckat, de filmar alltid ur udda vinklar som gör att det ser estetiskt vackert ut. Synd att handlingen suger & tyvärr, jag förstår varför pojken är mobbad ;)