07 april 2009

Kommentarsfunktionen på Blogg.se.

Så typiskt blogg.se. I 70% av fallen då jag kommenterar en blogg.se-blogg så kommer detta upp & jag antar då att kommentaren inte kommit fram. Jag kan göra om detta cirkus 10 ggr, men det funkar aldrig. Jag tror detta speciellt gäller om ni valt att man ska måsta fylla i dessa dumfält med underliga ord för att undvika spam, för det är alltid då det skiter sig.

Blogg.se suger, byt om ni vill ha kommentarer!

Photobucket

3 kommentarer:

Najnaah sa...

Men vad jobbigt att det blir så då:O Jag hade bytt om jag visste/kunde flytta alla inlägg och så. Men jag har redan lite problem som måste fixad.. Usch usch..
Hoppas du haft en trevlig dag i alla fall:)

Ea sa...

Ja, sådär blir det för mig också men oftast bara hos Marie. Där kan jag nästan aldrig kommentera.

I alla fall, bloggdesignen är väl inga problem. Problemen uppstår om man använder en redan färdig mall tycker jag. Jag började med det men fan vilket helvete det blev. Jag valde mallen 'minima' via blogspot och ändrade i koden istället.

ernst sa...

Förlåt om jag skriver dum fråga,fan vad du är lik gwen stefani.är ni släkt.fin blogg du har