27 april 2009

Hur ska ett par brudskor vara?

Jag måste köpa ett par skor så jag vet hur klänningen skall sys. Klackhöjden är ju viktig så inte klänningen blir för kort. Det jag funderar på är hur ett par bra brudskor bör vara? Jag vill inte köpa ett par trista, vita, standardbrudskor för dessa kommer jag aldrig att ha någonsin mer, jag vill köpa ett par jag åtminstone kan använda senare. En brudklänning kommer man ju inte att trä på sig mer direkt, så man kan ju åtminstone vara praktiskt gällande skorna.


Givetvis ska jag ha höga klackar, för det har jag alltid, men hur bekväma bör de vara? Man bör ju kunna gå längs med altargången utan att snubbla också, så egentligen borde man kanske köra lågklackat likt förbannat, eller åtminstone kilklackar? Samtidigt vill man ju ha samma till festen senare, så då bör de ju vara dansvänliga?


Hmm. Svåra funderationer, men jag har ett par favoriter - dock är de inte så gåvänliga så det vette fan...

Photobucket

1 kommentar:

Emily sa...

Åh, jag skulle då för min egen skull gärna köpa dom med pepitarutor och dom med den röda rosetten. Helvete vad jag är skolös!