01 april 2009

HM.

Lite eftersläntrare från H&M. Ta i trä, jag beställde en zebraklänning Erika! :) Ska bli spännande att se hur den sitter bara, är den lös eller tight? Hmm. Jag läser absolut inga modebloggar alls & skulle hellre gå naken än att pallra mig igenom ett stycke Sofies Mode - MEN, jag råkar ju gilla zebra.

Btw, eller förresten...jag skriver ett nytt inlägg om det.

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Hahaha.

Ea sa...

Du måste ha köpt upp hela sortimentet? Den är säkert snygg på dig. Om inte du ska ha den så ska jag banne mig korva på mig den och ha den varenda gång jag går ut, bara för att för en gångs skull vara trendig. Och du, skicka inte tillbaka. Sälj på tradera! :)

Emily sa...

... ja förutom min blogg då! :D fast jag skriver ju om allt möjligt, men jag håller med om de stora modebloggarna... urk!! :S

HM TIPS: beställ zebra klänningen i en storlek mindre, den är stor i storleken!!!

Emily sa...

Hittade du zebraklänningen på HM shop online NU eller? för jag måste själv beställa en mindre storlke men hittar den inte längre!! :(