08 april 2009

Halv 8 hos oss?

Är det bara jag som älskar programmet Halv 8 hos mig? Det är ju guld! Människorna framställs från sin bästa sida & jag lär mig alltid älska dem alla varje vecka. Addera Helge Skoog till detta så har du den bästa tv-produktionen på riktigt länge, det finns inte något att klaga på alls - jag skrattar hur mycket som helst!

Jag blir inspirerad dessutom. Jag är väl inte så bra på laga mat & har väl inget jätteintresse heller, men jag gillar ideén. Jag skulle gärna dra med mig ett gäng & så kör vi Halv 8 hos mig med skvaller & god bjudmat några dagar som passar - vem/vilka är på? Man kan ju skippa betygssystemet om det ligger i riskzon för att bli ovänner :-)

Kom igen nu, vi träffas ju alltför sällan ändå!

Photobucket

9 kommentarer:

Fia sa...

Jag älskar detta program! Å är absolut på att köra middagsbjudning!

Ea sa...

Jaha, jag får vara den som bangar då. Som att jag skulle orka laga mat på 2 plattor, utan ugn och inte ställer jag mig ute vid någon muurikka heller :D. Jag tycker absolut att ni ska ta med betygssystemet, det är ju det bästa!

Hanna sa...

Jag vet, Baby föreslog en pott att matlaga om. Dock var det jag som sa: "Men tänk om jag typ bara får en 6:a i genomsnitt av alla, det är ju egentligen jävligt dåligt tycker jag!"

Haha, kanske jag som är dålig på ta kritik? Jag håller dock med, betyget är ju det bästa.

Du kan väl vara med ändå. Under bordet har jag givetvis gett dig pengar för att du ska ge mig högsta betyg & så kanske jag skiter i anskrämliga 5:or & 6:or i betyg ;)

Annelie sa...

Jag är gärna med!!
Inte för att jag varken tycker om eller kan laga mat men spela roll jag får ju umgås med er!! :)

Annelie sa...

Där ser det ut som att jag inte tycker om mat men det var ju inte så jag menade...
jag menade förstås att jag inte tycker om att laga mat!! :)

Hanna sa...

Perfekt! Fia, Annelie & Ea i nån form är förmodligen redan med - fan va kul!

Fler tack! Det finns ju ingen som säger att man bara måste vara 4, vi kan vara 8 också!

Hanna sa...

Typiskt Annelie att inte gilla mat. "Får vi bju på mat ikväll Annelie?" har man sagt ibland, men då säger hon alltid typ "Nä, jag gillar inte mat"

Haha ;)

Emily sa...

Jag älskar också det programmet, men jag trodde allvrligt att jag var den enda som såg det. Skulle gärna haka på förutsatt att jag slapp bjuda hem någon, haha! Jag kan knappt koka nudlar.

Hanna sa...

Äsch, klart du kan Emily - du ska också vara med! :)Annars får du väl göra "Nudlar H20 special a´la Emily" (halvrisiga vanliga nudlar) ;)