03 april 2009

Googling kan ge överraskningar.

Shit! Jag bildgooglade mig själv nyss (& erkänner det!) & stötte på ett kort som jag inte visste låg på nätet. Det var ju inte i mina bästa dagar direkt & en underlig situation - jag menar inte kortet ovan.

Storyn var såhär. 2 damer kom till jobbet (jag jobbade på slakteri då) & sa att de gjorde nåt projekt som skulle bli en bok. De valde ut några arbetsplatser & sen tog de kort på alla arbetare framför en "passande skärm". Man skulle förstås ha sin mundering på & en personlig sak med sig.

Dagen till ära hade jag förstås glömt bort, men det spelar ingen roll, det var ju såhär jag såg ut på jobbet. Ingen personlig sak hade jag med mig heller, men min hundvalp satt i bilen & det passade ju perfekt.
Så, här såg jag ut dagligen under åren jag jobbade på slakteriet. Oborstat hår, omsminkad, oduschad & en härlig outfit. Inte så glammigt. Det enda som egentligen stör mig med bilden är att de kunde väl för fan ha sagt att jag hade ena skjortflärpen innanför byxorna?!

Gah. Vars boken finns att köpa vet jag dock inte. Varför de alltid har skyltat med just mitt foto (det var det de skickade runt som vykort också, herregud...) vet jag inte, men jag skulle tro att det har något med motsättningar att göra - wild guess. En långhårig blondin med minihund som jobbar på slakteri liksom.


Photobucket

3 kommentarer:

Anna sa...

Jag har faktiskt sett den där bilden, i boken i fråga. Eftersom jag har kontakter på biblioteket råkar jag veta att de finns där om du är intresserad!

Ea sa...

Jag älskar den där bilden. Den är sjukt snygg och det som gör den levande är ju just att skjortan är ute på ena sidan. Spara, spara, spara på hårddisken jaaa.

camilla sa...

Tjaa.. fin blogg :)..
Har du haft någon speciell dröm senaste tiden? Skriv gärna kort i min blogg :D!

Ha de fint :) kram