03 april 2009

Dagens idag.


Baby hade glömt vårt inbjudningsex på jobbet, så det blev inga bilder - det blir idag istället.

Idag är jag lika anti som tidigare i veckan. Vädret är skit, vi är halvförkylda & det är stökigt hemma. Jag måste alltså städa (GAAAAH!), men samtidigt vill jag ut & köpa hobbyfärg. Tillhör gör att det var hundra år sedan jag var nere på secondhand, men jag tror fan inte jag hinner. Dock skulle jag behöva lämna lite grejer där. Hmm. Nåväl, nästa vecka kanske.


Jag är på jakt efter en riktigt knallturkos färg & även en riktigt rosa färg. Kitschrosa & kitschturkost brukar jag säga. Jag vet inte vad jag ska måla exakt, men det är massor av saker som mår bra av dessa färger :-) Hade även tänkt att köpa lite dekorplast i nåt roligt mönster & piffa upp lite provisoriska grejer som står här & var.

Nä, jag börjar med att slänga lillan i säng & sen tar jag en kopp kaffe.


Photobucket

3 kommentarer:

Emily sa...

Jag läste "inbjudningssex" i alla hast och blev aningens förbryllad.

Anonym sa...

Jag läste också inbjudningssex... HA HA HA!!

Hanna sa...

Haha! Det vore nåt, inbjudningssex på Babys jobb - kinky! ;)

Hehe