21 april 2009

Nostalgiläsk.

Kommer ni ihåg dessa? Förutom Cherry Coken (överst på bild) så fanns även BlackOrange, kommer ni ihåg den? Det var en blandning av cola & fanta & egentligen världshistoriens underligaste påfund. Rosa Pantern & Fantomen kopplar jag till en sommar i Gävle, fantomendrickan var blå & rosa pantern var förstås rosa. Batmandrickan var orange & jag tror även att Flintadrickan var det.

Den jag saknar på bild är Tom & Jerry-läsken som jag inte hittar åt, var den grön eller? Minns inte. Krusbär var/är då en stor favorit, men den är svår att hitta. Blodapelsin, loranga, Syd & Siddni har ju fått göra en återkomst på affärernas billigavdelning & det gillar vi - drack Rio Blodapelsin som en tok när jag var preggo med Junilicious. Plonk! mfl & graffitiläsksutbudet var ju en riktig 80-talsklassiker, men där kommer jag mest ihåg utseendet.

Finns det några fler? Vad gillade ni? (Här finns källan till några bilder)

Photobucket

3 kommentarer:

Emily sa...

ÅÅÅÅÅHHHHHHH NOSTALGI!!! det varbättre förr!!! vilket roligt inlägg bruden! =D
Vira Blåtira fanns ju fortf för inte så längesen.
Rosa Pantern och Fantomen minns jag, de var jättegoda! Flämt, plonk, gulkp och dom är jju superroliga!
OCH JEDILÄSK BORDE ALLTID FINNAS! =^.^= @.@ 8)

Emily sa...

Elsk älskade BlackOrange så varje gång vi käkar hamburgare så blandar han cola och fanta. (Eller i ilhelminas fall; pepsi och zingo eftersom det är det enda snål-Frasses har att erbjuda)
Vidrigt!

Anonym sa...

Tom & Jerry var röd, har jag för mig. Liksom gelehallon-färgad ... och det var väl lite åt det hållet den smakade också. Om jag minns rätt som sagt.