15 april 2009

Bara vanligt tjat.Idag vaknade jag med mindre huvudvärk än jag haft den sista veckan, tack & lov, prisa gud! Jag började därför att sy en klänning med tillhörande "snibb" till Jullan, bild kommer sen. Sedan tog jag en lång härlig förmiddagspromenad i solen tillsammans med Emily & Nikki & det var verkligen behövligt - har ju suttit sjukdomsinne i 4 veckor nu. Efteråt följde vi med dem hem, de är våra grannar om ni missat det, så att Juni & Nikki fick dola på litegrann.

Runt ett var jag hemma igen & då for jag & lillan på matshopping. Tro på fan att typ allt hände. Första vagnen på ICA som jag löste ut saknade sittdel på sittgrejen, så då fick jag meckla & krångla för att få en ny vagn med hel sittdel. Vi skulle börja nere för att spana lite också, men då var hissen trasig så då lessnade jag helt & for istället iväg på Domus? Typiskt mig, som att det var mindre jobbigt.

Hela Domusbesöket gick väl rätt bra förutom att mjölken bara hade 2 dagar kvar, men när jag väl skulle ställa tillbaka kundvagnen så lägger Jullan av en spagetti&köttfärssås-spya över hela min jacka, precis så mycket att det rinner ner över mina jeans också & dessutom skapar en liten pöl på domusgolvet. Najjs, men vem bryr sig nuförtiden? Att vara en glammig morsa ligger långt bort. Det var mer jobbigt att kraxa ut 2 överfulla påsar + en tung baby på höften, över gatan & in i bilen, but hey - det är jag också rätt van vid nu. Föräldraskapet innebär ofta att lösa problem du aldrig behövt lösa förr.

Så nu vilar vi, matpåsarna står i hallen & får vänta. Jag tänker läsa bloggkoll, lillan sover i vagnen & Ozz vaktar verandan. Allt annat får pausa just nu.

Photobucket

Inga kommentarer: