25 april 2009

Att liva upp en tråkig hall.Vår hall är trist & tråkig & jag blev tvungen att liva upp den med de enkla medel som fanns. Jag gillar ju som bekant inte bokstavsgrejer, men efter att ha sett Kajjans fina hall så tyckte jag ändå att det var en bra idé även här. Vi har nämligen en konstig malplacerad "pelare" i hallen som är urful & innan vi vet vad vi ska göra med den så går den ju åtminstone att göra lite roligare.

Nyckelskåp är ju också fula, men i vårt hem en nödvändighet. Det extremt fula bruna med fisketema, fick en gång bli guld utan fiskegrejer, men nu blev jag less på fult guld så nu fick det bli kitschrosa med leopardstjärnor. Har inte lagt ner nån tid alls på det, men roligare än förr blev det åtminstone. Rosa & leopard är väl aldrig fel, eller?! :)

Photobucket

4 kommentarer:

Emily sa...

Varför kan du inte bara bli min personliga inredare här hemma? Kråkslottet skulle behöva någon med lite känsla. Själv är jag lika inne på dethär med inredning som en gråsten ungefär.

Emelie sa...

Vilken rolig fantasi du har :) Allt blir som nytt efter du har använt dina magiska fingrara :) Blir riktigt impad ;)

Hanna sa...

Va snälla ni är! :) Dock är jag inte alls så duktig, men jag tror jag fick nån småbarnskreativitet som bara kom över mig en vacker dag. Innan Juni var jag helt okreativ :)

LindaLu sa...

Leopard och rosa är aldrig aldrig fel!!!!