02 april 2009

Äntligen någon klarhet.


Att Erika är världens gulligaste går ju inte att ta miste på. Hon har uppenbarligen förstått min telefonskräck & alltså ringt Kommunal åt mig - du är verkligen världsbäst! :)

Det roliga är dessutom detta. Det var bara 4 som hann rösta, men alla röstade på Tabell 2. Det roliga var att jag skulle gå enligt tabell 1 & det är även såna krav jag fått i efterhand. Framgår det verkligen att det är tabell 1 jag ska betala efter? NEJ! Det är absoluta motsatsen. Vad är det för idiot som sitter & skriver sådant som ingen förstår?

Ännu roligare är att jag har varit tvungen att kolla denna jäkla lista varje månad, när de i efterhand ändå skickar ut krav till resterande summa - då visste de ju från början vad jag skulle betala, varför ens skicka ut detta brev med "vi har ingen registrerad inkomst på dig, du får titta i tabellen själv...etc"

Jag hatar kommunal, men jag älskar dig Erika.
Photobucket

1 kommentar:

Ea sa...

Jag tror att de menar:

-Den inkomst du ska räkna avgiften på är all inkomst av lönekaraktär från arbetsgivare. (Du har ingen sådan så du får fortsätta att läsa.)

-Om du under en månad inte får lön från arbetsgivare skall du betala avgift på annan ersättning av lönekaraktär. Dock ej på ersättning från från Försäkringskassan för sjuk & föräldraledighet.
(Du skall alltså inte betala avgift på ersättning från FK och då är det enda som återstår att betala grundavgiften till a-kassan och kommunal som är på 171+130:-.)

Haha, jag älskar dig också. Lycka till med inbetalningen :).