24 april 2009

9½ månad.Underbettsminen, jordätning & påskfirande. Boel-testet gick förövrigt "perfekt", hon hörde allt till skillnad från förra gången & följde även vikt/längd-kurvan "perfekt". Allting var bara så "perfekt" & "Hon är alltid så snäll!".

Mmm. Hon må vara perfekt i mina ögon, men gällande humöret så kan nog skenet bedra :) Hursomhaver så fick vi träffa Helena & Emmy också, samt tremeningen Max & hans morsa A-L. Han har blivit så stor!

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Ea sa...

Och på tal om något helt annat:
Du måste byta plats på famebloggerannonsen, alltså från vänster sida till höger, jag kan inte läsa dina inlägg eftersom annonsen är bredare än vänsterkolumnen och därmed kapar en bit av det skrivna i inlägget.

Hanna sa...

What?! Här ser det helt normalt ut...måste kollas.

Ea sa...

Ser du din famebloggerannons när du går in på din blogg? Jag ser inte min, jag ser bara en text där det står 'annons från fameblogger'. Om jag däremot kollar på bloggen via PS3an så ser jag annonsen.