25 mars 2009

Veckorapport.


Idag blir det ingen lustig dag, det blir en innedag i måstenas (?) tecken.

Lillan är det snorigaste ungen i radhusområdet så vi får nog helt enkelt stanna inne idag. Imorse fick jag klösa lös en torkad snorhög modell gigantisk från henne & när den åkte lös så blev väl hennes luftvägar cirkus 10 ggr större samt att den även drog med sig lite fräscht snor från innernäsan. Not so fresh för er kanske, men rätt kul för mig. Jag gillar som att klösa på saker.

Morfar är nere från fjälls & ska komma & hälsa på idag också. Imorgon drar jag, Baby & lillan till Piteå så innan dess ska det dessutom vara städat osv här hemma. Vi ska till piteå för att medverka på ett 30-årskalas där jag knappt känner en kotte, men det ska bli kul ändå. Vi kommer hem på måndag.

I övrigt mår jag fortfarande lite dåligt, är absolut inte hundra än. Den här förkylningen/magsjukan/influensan är fan det mest långdragna jag varit med om.

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Mäh, drar ni redan imorgon? Så jävla tråkigt, vad ska jag göra då? Och vad ska jag göra idag när ni ska vara inne och peta snorkusar och städa.

Bleh, jag får väl sola och läsa då. Lösa in en trisslott för att ha råd med snus. Imorgon kommer pengarna och då ska jag äta glass hela dagen men du är inte ens hemma. Fy fan vad tråkigt. Jag är ensammast i hela Vilhelmina, stackars mig.

Hanna sa...

Men, vi åker inte förrän på torsdagkväll! :)

Ea sa...

Halleluja på den! Vilken tur. Bäst att du börjar skotta fram altanen nu då så att vi har någonstans att sitta när det blir glass.

Emily sa...

Jobbigt att behöva åka när lillis är snorig. Vi ska ju också bort i helgen, känns gruvsamt men samtidgt skönt. När man är hos svärmor är det som att vara barnfri. Vi får sovmorgon, går på bio, shoppar och är själva och hon tar had om Nikki hela tiden.