08 mars 2009

Uppdaterade filmer.

[Drama][Romantik][Thriller][Fantasy]Filmen handlar om en tonårstjej som blir kär i en vampyr. Filmen har blivit hypad överallt & jag var givetvis misstänksam - med all rätt. Det är en rätt händelselös highschool-rulle & eftersom det är en sånhär "tyst" film så känns den både långsam & trist. Kärlekshistorien är väl rätt gullig om jag ska säga nåt positivt, men det räcker inte. Varför märker inga fler att det är vampyrer undrar jag, det ser ju jätteskumma ut - alla ser ju att det är nåt fel på dessa typer. Det enda som är lite bra är indianen som är ganska söt, dock lite gayvarning på honom. Baby ger denna en 2:a i betyg, jag ger en 4:a - då är jag dock rätt snäll. En film för kärlekskranka fjortistjejer skulle jag säga.
Filmlänk IMDB!
[Drama][Historiskt][Thriller]En kvinnas lilla pojke kidnappas, men hennes böner slår in när pojken återvänder hem igen - eller gör han det? Är det verkligen hennes pojke? Den här filmen är baserad på en sann historia under 20-talet & det är verkligen fruktansvärt hur korrupta polisen & regeringen var. Kanske en aning lång, men mycket sevärd tycker jag - dock gillar jag ju allt som är "biografiskt".
Filmlänk IMDB!

signatur

2 kommentarer:

Elin sa...

Oj,och jag som tycker att Twilight är så bra. Såg den för andra gången igår. Men smaken är som baken som tur är. =) Changeling var också bra, men så grymt hemsk. Det är så jobbgt att se när barn far illa.

Ha det!

Erika sa...

Jag önskar att jag kunde hålla ögonen öppna genom en hel film. Nej, ge mig en påse karra och en film och jag sover när godiset är slut. Det tar sisådär 5-7 minuter, ett filmintro med andra ord.