29 mars 2009

Snabb update.

Kalaset igår var jätteroligt. Maten var god, människorna trevliga & vinet flödade - iaf hos mig. Trots ett evigt vindrickande så blev det en rätt lugn kväll, men idag så mår jag likt förbannat som att ett tåg kört över mig. Oftast blir det så för mig, ju mindre onykter jag varit, ju större baksmälla. En rejäl fylla lönar sig egentligen alltså, för då mår jag som allra bäst dan efter ;)

Så, nu har vi ätit pizza & myst med Junilicious hela dagen. Vi har även tänkt att hälsa på Alme&Ullis, samt Peter&Therese - såvida Baby blir kryare.

Photobucket

2 kommentarer:

Moonzanna sa...

hej !
Släckte du alla lampor och elförbrukande prylar i lördags under " Earth Hour " ?
Kram Sanna

natalia sa...

Vad tycker du om bloglovin egentligen?
Har skrivit ett inlägg om det, tycker du att den stämmer?
Kommentera gärna!