27 mars 2009

Piteshopping.


Idag var vi ute på lite shopping. Eftersom det blivit nåt blaj med F-kassan så har jag bara fått ut en veckas ersättning (kan tyvärr inte betala tillbaka pengar till morsan alltså), så det blev Babyboy som glatt betalade kalaset.

Ok, nu var det ju inte sån farlig shopping. Baby köpte några skjortor & ett par jeans + några typiskt killiga teknikprylar & sen köpte vi lite rockersprylar åt lillan på Kappahl & ett par rosa Uggs åt lillan. Jag hatar uggs & tycker det är det fulaste som nått mänskligheten, men dessa var faktiskt rätt söta & framförallt - typ de enda varmfodrade skorna som fanns.
Själv köpte jag ett knallrött läppstift till imorgon (förmodligen fel nyans eftersom det är stört omöjligt att hitta rätt), en billig top på Gina, ett oprövat halsband, ett smalt skärp & lite övrigt billigt smink på H&M. Jag köpte även vanliga pluttörhängen eftersom jag saknat örhängen i typ ett år, samt en ny plutt till näsan då lillan slarvat bort min näspiercing för nån månad sen.

Vi skulle inte direkt shoppa, så jag är ändå rätt överraskad över att det blev så pass. Snart ska vi till Alme & Ullis & hälsa på, de har väl aldrig hunnit träffa lillan tror jag. Vi hyrde även film på ICA (5:-, ännu billigare än i Villis) - Låt den rätte komma in, så den ska vi väl se ikväll när lillan ligger å sussar.

Imorgon ska vi på kalas & förhoppningsvis har jag några kort att lägga in på söndag. Ha en trevlig helg på er!

Photobucket

1 kommentar:

Sofie sa...

bor du i pite? :)