19 mars 2009

Omslag nummer 6.

Back to the s**t! - Millie Jackson

Kvinnan ser ut som en blandning mellan Diana Ross & valfri medlem ur Jackson-klanen. Omslaget är så sjukt smaklöst & jag kan inte ens se humorn i det hela, men jag antar att den ska finnas där. Varför har hon så plågat ansikte, bajsar hon? Varför har hon tagit av ena skon? Försöker hon på allvar se sexig ut i den här situationen? Vad tänkte hon när hon ställde upp på den här idén?

Badrummet var ju dock fint.

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

HAHHAHAA roligast på länge!!! Bra idé med de här omslagen du kör med!!! Skitrolit!

Hjälp mig gärna vinna ett par skor genom att rösta på min outfit i den här tävlingen, jag har kommit vidare till Topp 10, så skulle jag bli jätteglad!!!:

http://karinolofsson.se/2009/march/mina-favoritbidrag-till-reebok-tavlingen-del.html#comment

Louise sa...

Haha, sjuk bild!