12 mars 2009

Omslag nummer 1.

Santa! Watch your claws - Jimmy Pelham

Jag tycker Jimmy Pelham verkar vara en rolig kille. Bilden är totalt smaklös & skulle kunna vara ett omslag för mjukporr på 70-talet. I det nedre högra hörnet så står dessutom en flaska J&B & frestar, kanske vill den visa på att tomten är lite varm i mössan? Långt ifrån det fulaste omslaget, men långtifrån lyckat också.

signatur

5 kommentarer:

Erika sa...

Haha, vilket sjukt jävla omslag.

Dina inlägg kom för övrigt upp hos mig nu och det tidigare var ju redan från 19:21 (?) så då är det 1h och 40mins fördröjning...

Fia sa...

Haha hennes fötter ser groteska ut!

Det spelar som ingen roll för mig heller.. Jonas kommer å hämtar mig vilken kväll som helst :) Men kanske vi ska ta det redan imorronkväll då? Helgen blir ju som lite längre då.. Eller vad tror du? Fan jag vet inte..

Erika sa...

Haha, jaaa, vilka äckliga fötter! Fruktansvärt!

Hanna sa...

Ni har rätt, kvinnan lider av gigantism!!! Så sjukt fult!

Fia sa...

Ja men det blir bra det.. Då kommer jag förbi imorron då.. Meddelar du Annelie å om de skulle komma nå fler?

Fan vad nice.. Å jävlar vad vi ska snacka massa skit! :D