21 mars 2009

Models Inc.

Såg ni Models Inc? Jag saknar det programmet sjukt mycket, det var ju en av de bättre serierna tyckte jag. Jag önskar att de kunde visa Models Inc på eftermiddagarna, precis som de nu repriserar Bevvan & Melrose Place.

Photobucket

3 kommentarer:

Bella sa...

Jag såg det, var ju riktigt bra, synd de la ner serien :/

Marie sa...

Ja det minns jag. Det allra sista jag såg av det var att någon skulle skjutas på ett bröllop eller nåt men fel person blev skjuten? SEn såg jag det aldrig mer.

Hur mår ni nu? Verkar ju vara varendaste en som blivit dålig.

Skulle tala om också att jag pratat med de som syr upp kameleont och om 2 veckor kommer nytt MED luva. Tydligen nya färger bla gul och det låter så fint men jag gissar på att det är de vanliga priserna på 400spänn :(

kajjan sa...

åh den serien var ju hur bra som helst! Älskade den!=)