07 mars 2009

Loppisrensning.

I går gjorde jag lite nytta både för det goda samvetet & för mig själv. Jag rensade ut massa skit ur huset & har aldrig mått bättre!
Jag skulle fara på loppis & lämna in "lite" böcker & passade då även på att tömma lite ur ett köksskåp. Det slutade med att jag for iväg med över hundra böcker, massa blåa glas, flera blå serveringsskålar, en uppsättning svart/vita kaffekoppar med fat, massa bestick, en handmixer & shotglas med kinatryck - hur 90´s är inte kinatrenden liksom & som jag skrev tidigare, vem använder shotglas?

Det var säkert något mer & det är alldeles säkert hur mycket som helst kvar som ska bort. I veckan ska jag packa några lådor till, det är förjäkla skönt att bli kvitt saker du aldrig använder!

signatur

1 kommentar:

kajjan sa...

Härligt! Man känner sig några kilo lättare då man få slänga/ge bort lite skit! ;)