25 mars 2009

Leopardklänningsdebut?

Vi ska som sagt på 30-årskalas i helgen & jag funderar på vad jag ska klä på mig. Jag har tänkt att ha min leopardklänning a´la Gwen, den har jag hittills aldrig haft. Jag skulle ju ha den på lillans dop, men då gick den ju lägligt nog sönder!

Problemet är ju att jag som vanligt inte har några skor som passar alls & skobrist ställer alltid till det för eventuella outfits.

Nåväl, jag ska ge mig fan på att hitta ett par skor - min pinuppiga pennklänning ska på!

Med en schysst frisyr (vars jag nu ska hitta kreativiteten & kunskapen till en sådan) & en 50´s make-up så är man ju readysteady för vilket kalas som helst :-)

Photobucket

4 kommentarer:

Ea sa...

Jadu, du behöver ju bara tupera upp en rockabillylugg och sätta upp håret i en tofs som Gwen så är håret färdigt.

Skor kan jag tyvärr inte hjälpa dig med. Du kan få låna mina svarta låga kängor/boots som jag köpte sist men de är inte riktigt din stil misstänker jag? :)

Emily sa...

snyggt!° i love gwen! ha en likadan frissa som hon har på bilden! och svarta stilettos/ballerinas! rocksteady!

Ea sa...

Klänningen är sjukt snygg och jag minns hur mycket jag skrattade över inlägget du skrev om när den gick sönder. Då visste jag nog inte vem du var 'på riktigt'? Kolla så att den är hel nu :).

kajjan sa...

Du kommer ju va snyggast på festen! =) Jag håller med, kör på tuperad lugg och en stram svans. Lämna en slinga där bak vettja, som du sedan snurrar runt gummibandet så att det inte syns och fäst med en hårnål in i svansen! Lite extra festligt blir det ju då! ;) Du skulle haft ett par pjux med riktigt höga klackar också, i svart såklart! ;)

Ha en trevlig helt! =)

Kram