23 mars 2009

Dagsupdate.

I dag var det mammaträff här. Både konstellation Kajsa/Bella & Helena/Emmy var sjuka, men det blev ändå ett gäng; Erika/Arvid, Marie/Olivia, Linda/Harry, Anna/Gustav & Hannah/Dexter. Det är alltid lika trevligt att träffas & jag kommer att sakna den dagen då vi alla jobbar & inte ses mer. Lillan har varit lite snorig idag & la sig ikväll med feber, det är verkligen alltid någon form av sjuka i huset när man har småbarn.

Erika stannade över & hjälpte till att fundera kring pysslet. Imorgon ska vi ut & spana efter lite band & sen är det bara att sätta en rejäl fart, denna vecka ska de ut!

Jag har förövrigt lust att både måla, sy & bygga, men jag kan inte riktigt bestämma vad. Jag ska ta mig i akt & ta en husfrudag snart i framtiden.

Photobucket

2 kommentarer:

Mariah sa...

Håll i mammagruppen så länge det går....vi har mammagrupp hos mig imorgon och våra barn har fyllt 4 år!!!! men nu träffas vi bara mammor och ibland även barn....med fika och skvaller :)

kajjan sa...

Ja, jag sa detsamma till Anna att vi måste ju fortsätta träffas sedan då alla börjat jobba och så.
Man får helt enkelt ta sig tid...=)
Skit att jag missade den där panacottan...=(