23 mars 2009

Hej, jag har en säck på mig!

Du behöver knappast vara avundsjuk Erika. Klänningen som såg så jävla snygg ut & som vi alla ville ha, kunde tyvärr liknas med en sopsäck. Bara för att bevisa det så lägger jag ut en oredigerad ful bild på mig au naturel - den var för tajt över bysten, för kort över knänen, för smal i midjan & framförallt alldeles för stor i vidden. Observera att den dock gör sig "snygg" på kort jämfört med IRL...


Vad är grejen med HM:s klänningar egentligen? De ser väldigt ofta väldigt skumma ut.

Photobucket

2 kommentarer:

Emily sa...

Oh my! Va tråkigt! =/ Den som såg lovande ut, fast jag misstänkte nästan att den skulle vara väldigt obekväm iallafall... såg så tajt ut i midjan- och ingen stretch dessutom.. Ja de kan ju inte lyckas jämt.. :P PÅ fredag hämtar jag ut mitt paket! :D
Var det nåt annat som passade i ditt paket då??

Ea sa...

Hahaha, vilken bild - vilken klänning. Det känns lite som att du är städerska på Fredrikssons fabrik (om du såg den serien). Du är underbar som bjuder på den i bloggen! :)