13 mars 2009

Fredag den 13:e.


Lillan överraskade mig imorse med att somna på mitt bröst ungefär 40 minuter efter uppstigning. Detta har inte hänt sedan hon var nykläckt spädis & fick mig genast fundersam. När jag tog upp henne efter förmiddagsluren så hade hon feber, men eftersom jag tänkte storstäda fick hon spendera eftermiddagen sovandes hos mormor.

Jag hämtade henne runt 17 & sen kom brudarna Marlene, Annelie & Fia för att dricka vin & snacka skit. Lillan sov som en stock tills alldeles nyss, hon drack en vällingflaska & sen var det godnatt igen. Stackars lilla snutta. Jag hade gärna velat ha henne i sängen & myst litegranna, men eftersom fallhöjden är typ 70 cm så får det vara.

Hoppas du är feberfri imorgon lilla donna & tack för ikväll tjejer!

signatur

1 kommentar:

Emily sa...

Det är vårt fel. Nikkis feber är borta och har flyttat in hos Juni.