24 mars 2009

En helt vanlig tråkig dag.

Jag är så överjävligt trött idag så ni förstår inte. Trots allt så lyckades jag ta mig ut på stan för att inhandla lite linsvätska, mötte även Kajjan & Maria efter vägen så då våldgästade jag deras promenix tills jag mötte upp Erika.

Vi insåg idag att det inte fanns nåt att göra på hela byn. Vi har totalt tappat motivationen till att gå & det finns varken roliga affärer att kolla i, eller pengar till att kunna shoppa i eventuellt förekommande roliga affärer. Vintern suger, inlandet suger & den dåliga ekonomin suger kanske allra mest.

Vi tröstade oss med att shoppa en glass på Statoil & sedan satt vi & tuggade upp den på trappen till Kajjans salong, medan lillan fick smexa på en päronpuré från Domus. Man blir ännu mer orkeslös av att vistas i ett inland där inget finns att göra.

Det vi ser framemot mest just nu är 1: Att parkbänkarna ska ställas fram, eller 2: Att vår veranda ska tina fram så vi kan sitta å gassa vårsol här medan vi dricker kaffe & snackar skit.


Det är livat här i inlandet när man har sådana mål.

Photobucket

2 kommentarer:

Ea sa...

Haha, ja, det är verkligen livat :D. Men sedan, när snön är borta, har vi världens bästa liv eftersom vi kan sitta och dricka kaffe och slösa bort dagarna på att göra ingenting. Jag tänker tjuvröka när ingen ser.

Kakan sa...

Och jag som bara längtar bort från den här tråkiga gråa stan just nu.Till ett vitt vackert Vilhelmina och min skoter i 2,5 vecka.Våren är underbar och allra helst i Vilhelmina.Umeå suger nu!!