18 mars 2009

En bajstorkande lattemorsa.


Jag fick det jag gjorde igår. Jag ljuger inte om jag säger att jag bytte kläder på Jullan 6-7 ggr igår, det rann igenom hela tiden. Det är ju inte äckligt egentligen, för det luktar inte ens bajs, men eftersom det bara är vatten så rinner det bara igenom blöjan = allt blir blött.

Hon har dock blivit piggare i övrigt, även om hon sover rätt mycket. Febern är borta, hon är glad & väldigt vaken när hon väl är vaken. Det är bara magen som krånglar just nu & detta gör att vi inte vet om vi törs lämna huset riktigt, är det som igår så finns ju inga möjligheter. "Kom ut tandhelvete" ropar vi i kör!

Dock är det skiiiitfint väder, jättesoligt & jätteskönt & jag behöver verkligen gå in alla steg jag missat. Jag ska ta ett snack med lillan & se hur hon verkar må. Jag skulle behöva testa Vilhelminas nya latte också så jag blir en trendig lattemorsa på allvar.

Photobucket

2 kommentarer:

Marie sa...

Vilhelminas nya latte? Tell me more!

anna sa...

Utifrån vad jag nyss läst kan jag nog bara konstatera att ni nog gjorde rätt i att stanna hemma från simmet, även om vi saknade er! Tydligen var sista gången en bra gång att missa då vi saknade hela 4 barn!