21 mars 2009

Efterslängsmagsjuka, ett långt ord.


Jag lever, men redan förrgår så sa jag åt Baby att min mage kändes onormal.

Baby: "Typ som en alien?"
Jag: "Typ som en alien".

När jag vaknade igår så var jag helt död, ont i öron, ont i huvud, jättejätteont i magen & sedermera blev jag även illamående. Tillhör att lillan varit vaken under natten så jag var dödligt trött.

På förmiddagen fick jag spy en gång, men det var en minispya & förmodligen mest
framkallad av mig själv för att jag mådde så illa. Till slut bäddade jag ner mig på golvet i lillans lekrum & stängde så att vi + Ozz var instängda i det barnsäkraste rummet så jag slapp springa upp & ner hela tiden. Där spenderade vi dagen i stort sett, men några få avbrott för lillans sovtid (Tack & lov!).

Turligt nog kom Baby hem redan kl. 15 så då fick han ta allt ansvar. På kvällen mådde jag om möjligt ännu värre & fick spy på riktigt en gång, men idag är allt helt ok.

Jag tror att jag precis som Kajjan & Erika fick någon Post-magsjuka, fastän det var länge sedan jag hade själva sjukan. Den kom & gick lika fort, det var väl nån underlig eftersläng.

Jag kan dock konstatera; Enda gången det är riktigt jobbigt med barn är när man själv är riktigt jäkla sjuk.Man kan ju inte direkt bara gå & lägga sig när man har en donna som kryper runt & äter allt inom synhåll.Photobucket

Inga kommentarer: