16 mars 2009

Vecka 3.

Betyg: Väl godkänt.

Jag har fortfarande inte nått upp till 10 000 steg per dag, men jag har åtminstone snittat det denna vecka. Att äta regelbundet har väl inte gått så jäkla bra heller, men skam den som ger sig. Lite mindre socker än förr får jag dock i mig på veckorna & det är ju positivt.

10 000 steg låter inte mycket, men det är faktiskt rätt mycket. Om jag går bergbackarundan (via Saiwa, Volvo & kyrkan dvs) så har jag bara gått ca 8000 - ändå känns det så jäkla långt!

Nåja, bättre väder, mer promenader - det är ett som är säkert.

signatur

2 kommentarer:

Bella sa...

Du är ju superduktig! Får inte heller ihop 10 000 steg, men försöker gå en promenad varje dag, blir säkert att man rör sig mer när snön (slasken) försvinner.

Mariah sa...

hmmm..det är ju skitlångt...bra jobbat hanna!!