13 februari 2009

Vad är grejen med skötväskor?

Det är ett jäkla ståhej om att man ska ha en skötväska så fort man blivit gravid. En Skip-hop är det minsta du bör ha, men en riktig väska är definitivt något man ska investera i. En riktig väska går lätt lös på runt 1500 plusminus, men det är sånt "du inte kan vara utan".

Jag köpte en väska från EvilOut för 299:- & tack & lov för det – sjukt onödigt. Va fan är grejen med skötväska? Jag använder den aldrig!

Istället för att köpa en dyr skötväska så kan du sy en tygpåse & slänga ner några blöjor, ombyte & vällingflaskor, vad ska du med mer än så till? Tycker du att det var omständigt så ta din vanliga snygga handväska då & kasta ner grejerna där, skulle nåt hända så är det ju bara att snöra in i en plastkasse vilket som.


Spar pengar från den dyra skötväskan alltså, en helt vanlig kasse duger lika bra. Skötväskor är sjukt överreklamerade.

signatur

3 kommentarer:

Emily sa...

Håller med. Vi fick ju med våran på köpet när vi köpte vagnen, annars hade jag aldrig köpt någon. Har typ aldrig med den, förutom om viska vara borta länge och man ska ha med en massa ombyten och stufs. Annars brukar jag truga ner en blöja i fickan om vi typ ska på stallet elle så.

kajjan sa...

JO, Pavarotti är typ en pricesstårta, hmmm om man kan jämföra så. Istället för vanlig grädde i är det chokladmousse och chokladgrädde. Och så tror jag att det är antingen blåbärssylt eller drottningsylt. Marsipanen är lila iallafall och så brukar det vara choklad dekoration på! Mums tycker karlsloken,,,hmmmm tycker jag?!Är ju inte så förtjust i choklad...uäck. men det slinker ner i brist på annat iallafall! ;) Trevlig helg!

A-L sa...

..håller helt med...förstår inte att dom ska vara så dyr. Fast ja måste erkänna att jag köpt en, men å andra sidan så är det en billigare variant för 300 kr. Tittade på en dyrare, men den kändes faktiskt inte lika bra som den billigare väskan...som tur var =)