10 februari 2009

Vad är grejen med Ellen?

Vad är grejen med Ellen? Jag törs påstå att jag nästan hatar Ellen, hon är sjukt överskattad, framförallt som komiker.
Programmen i sig har jag inte så mycket att säga om, men att just hon är så omtyckt är för mig en gåta. Jag har väldigt svårt för dansinslaget i början på programmet, då när hon dansar till nån halvny låt, dansar in bland publiken & sedan avslutar genom att dansa över sitt bord & långsamt sätta sig ner i fåtöljen. Alltid exakt samma grej.

Är det tänkt att man ska känna ”gud så folklig hon är, hon bjuder verkligen på sig själv”, eller är det bara hennes grej som är tänkt att vara kul? På tal om att vara kul, hon är ju faktiskt inte alls speciellt kul, inte i mina ögon iaf. Jag är dessutom jätteless på att hon alltid kör med sin kavaj + sneakersgrej, kan hon aldrig köra nåt annat? Ja, du är homo, VI VET!

Vad är grejen med Ellen liksom?
Det kanske bara är jag som är sjukt trist.

signatur

4 kommentarer:

Rebecka sa...

Håller med, tycker programmet är helt värdelöst!!!

Ea sa...

Haha, det känns som att jag pratar med Mats. Han för samma resonemang. Jag tycker bara att det är sjukt jobbigt att vänta på att dansen tar slut så jag orkar aldrig se programmet.

Malin sa...

Du har helt rätt, jag har också funderat hur hon har fått ett eget program. Jag vill bara skrika "Ta bort!" när jag ser henne. Lyckligtvis har jag förmågan att byta kanal.

Sandra sa...

Hahaha och jag älskar henne!:) Vet dock inte varför but i like it!:)