11 februari 2009

Tygtavla med legender.

När jag letade vadd häromdagen så sprang jag in på ”Lilla Trådrullen” & gissa vad jag fann där? Ett kul tyg med legender som John Lennon, Jim Morrison, Mick Jagger, Jimi Hendrix & James Dean på. Det passade perfekt till tygtavla!

Tyget är halvgenomskinligt så det fick bli vitt bakom, det blev grått med andra ord. Tygtavlor är snabbt, enkelt & lätt att byta ut när man är less!

signatur

4 kommentarer:

Ea sa...

Fan vad snyggt. Jag måste hem och fixa. Fast först ska vi göra en landskapsrelief säger Mats. Den är typ 3m lång, 50cm hög och ska hänga på väggen. Vi får se hur det slutar. Nu ska jag äta choklaaaaa' -2 för 30, du vet ;)

Lisanne sa...

Oooj den var riktigt fin :D

Emily sa...

Sv:
Det var så lite så! Nämen nu finns ju hela kampanjen på HM!... dock inte koftan men kolla imorn bitti igen!
Det verkar funka så ja, att det laddas på under natten, det som är slut på kvällen brukar finnas på morronen. Ja HM´s sida har sina brister!
Ja jag gillar blanding av rockabilly och 80tal och jag ääälskar t-shirts med tryck framför allt! Vart får du tag på dina Junk Food tröjjor?
Fin design du har på din blogg!

Emily sa...

Sjukt snyggt tyg!!!