13 februari 2009

Något utöver det vanliga?


Baby lovade att han skulle göra något utöver det vanliga på lördag. Jag blev givetvis exalterad & nyfiken & sa ”Vaddå, vaddå?!”

”Ja, men alltså, om jag ger dig ett geléhallon så är ju det ju något utöver det vanliga. Det är ju inget jag gör varje dag direkt.”

Jaha. Det känns inte som att jag ska vänta mig så mycket med andra ord.

signatur

1 kommentar:

Emily sa...

Jamen du ska ju ändå vara glad över att få något ovanligt. Själv får jag stora röda rosor varje år. De första året var elsk kreativ och gömde rosorna lite överallt, i mitt stallskåp, hemma i lägenheten, i bilen.. Så jag fick liksom en lite nu och då. På senare år har han däremot tacklat av lite och gett mig alla på en gång.
Fast jag klagar inte, det är ju inte varje dag man får blommor heller.

Nej ingen kamin än, vi har inte haft råd att köpa det jäkla kaminröret som kostar multum typ.