12 februari 2009

Musiknytt.


Flera nyheter på musikfronten.

1. Den gladaste nyheten är att Madonna gör en extraspelning i GBG! Den 17:e är det biljettsläpp & då SKA jag ha en, så är det med det!

2. Slipknot till Metaltown. Jag är inget superfan, men jag är inte så inlyssnad heller. Grejen är att Metaltown överraskar för varje år & jag hoppas de fortsätter i samma anda - bra GBG!

3. Twisted Sister till SRF. Twisted Sister är mer kult än bra & dagen till ära bär jag min TS-tröja. Btw, de heter Twisted Sister, inte Sisters som de flesta skriver.

signatur

1 kommentar:

Fia sa...

Glöm inte att jag också vill ha en biljett om du lyckas få tag i nån alltså :) jag har typ aldrig tid å sitta + världens segaste internet så även om jag skulle sitta på ticnet samma sekund som de släpps så har inte min dator/internet tänkt klart förren en halvtimme senare!