28 februari 2009

Melodifestivalen - del 4.

Artisterna känns på förhand urtrista & det enda jag kan tänka på är att jag just i detta nu missar House of Metal i Umeå.

Agnes
Bruden är klädd i en guldoverall a´la 70-tal, men det hjälper föga. Låten är malplacerad & säger mig ingenting. Inte värdelös, men ej heller inget att ha.
1.5/5

Star Pilots
Jag fattar ingenting, varför kallar de sig grupp när det är bara är Johan Becker som gör nåt? Jag tycker det är lite osexigt med en man som sjunger så högt, men han är ju duktig. Om det hade varit Johan med bakgrundsdansare istället för dansare med bakgrunds-Johan så hade jag gett högre betyg.
2/5

Susanne Alfvengren
Hon ser gammal ut, men har en ung röst & det förbryllar mig. Denna ballad är bra många gånger bättre än de typiska schlagerballaderna a´la Sanden/Nielsen osv, men det ju långtifrån schlager & framförallt trist.
2/5

Sahlene & Maria Haukaas Storeng
”Vilka bröst!” är det enda vi båda tänker, är det nödvändigt att visa upp allt silikon? Jättekonstig låt, jag fattar ingenting. Sahlene har jag aldrig gillat, norskan är mycket bättre, men låten är urtrist.
1.5/5

Thorleifs
Dansband? Hur mycket ska vi måsta stå ut med ikväll? Sångaren sjunger urdåligt & scenshowen är urkass, texten ska vi inte ens prata om.
1/5

Sarah Dawn Finer
Levererar powerballader som vanligt, men ta i trä, hon är då den bästa hittills - den enda låten som är nåt att ha åtminstone.
2.5/5

Next 3
Jag är mållös. Rockbrudar & hiphop/popsnören goes latino & sjunger på spanska? WTF!? Detta är nåt för lilla melodifestivalen.
1/5

Malena
Typisk Kempe-låt & hon ser ut som Marie Picasso. Vad är grejen med Kempe, opera & disco förresten? Nåja, hon är ju inte sämre än någon annan.
2/5

signatur

5 kommentarer:

Fia sa...

Fan vad lika vi tycker om kvällens bidrag.. Jag säger då fan bara hjälp! Det är nästan så jag blir förbannad.. Vad fan har dom där i göra..?! Ja herregud.. jiises...

Emily sa...

Jag behöver aldrig sammanfatta Melodifestivalen för du gör det åt mig. Sitter här och skrattar åt att vi tänkt precis likadant om typ alla låtar.

Marie sa...

Du borde få jobb som recensent!
Klockrent på alltihopa!

treamigos sa...

Ja visst blev det platt fall för de flesta....
Ha det gött

frida sa...

haha klockrent! :D