14 februari 2009

Melodifestivalen 2009 - del 2.

Vi hade tänkt att åka till Skellefteå i helgen eftersom vi hade så jäkla kul när vi var på deltävlingen i Övik 2007 - vi var dessutom VIP-gäster & fick allt gratis! Hårdrockare kan också vara schlagerfjollor :-) Nu hade vi inte råd med Skelleftebesök, men vi ser givetvis allt på tv istället.

Lili & Susie
Systrarna känns lite trashiga & alldeles för gamla för den här poppiga låten. Låten är det egentligen inte större fel på, men som sagt, helt fel artister. Vars fan är exempelvis Bubbles? Tanterna sänker låten med 2 poäng.
2/5

Lasse Lindh

Har sjukt svårt för såna här popsnören med konstiga danser & Lasse är inget undantag. Timo Räisänen möter Af Ugglas typ. Jag har svårt att överhuvudtaget ge låten en ärlig chans för det är helt enkelt så lite schlager som det kan vara.
1/5

Jennifer Brown
Extremt trist intro & jag blir misstänksam. Vid refrängen lyfter låten en aning, men det är fortfarande extremt trist.
2/5

H.E.A.T
Det är inte för att jag är hårdrockare som jag säger det, för det är inte en hårdrockslåt, men låten är ganska bra. Den hade passat perfekt som soundtrack till Rocky eller liknande, den är som lite catchy & väldigt 80-tal. Kanske inte schlager, men rolig.
4/5

Markoolio
Ja, vad säger man? Man kan ju inte ta karln på allvar så att sätta betyg på en låt som bara är skämtsam känns lite off. Den är inte ens lite poppig så man kan tycka den är catchy.
1/5

Amy Diamond
Herregud, vad är det för stylist som gått loss på Amy – hon ser ju fruktansvärd ut! Låten är ganska kul & för att återanvända mitt favvouttryck, catchy, men Amy har samma problem som Lili & Susie fast omvänt. Hon låter för ung & jag kan inte ta ett ”barn” på allvar. Tyvärr.
3/5

Cookies n´Beans
Jag kan egentligen inte klaga på nåt förutom att den inte passar som en schlagerlåt – i mitt tycke dvs. Lämnar inget större intryck hos mig heller, men absolut inte dålig. Härligt med lite country & hesa brudar.
3/5

Måns Zelmerlöv
Amy Diamonds stylister är tillbaka i den här låten, här bär alla dansare glitterkappor. Jag är inte så imponerad av Måns, låten växer förmodligen som alla andra, men texten är aptöntig & jag är långtifrån såld.
3/5

signatur

1 kommentar:

Erika sa...

Usch, jag kräks av Amy och röstar på Måns och H.E.A.T.