07 februari 2009

Melodifestivalen 2009 - del 1.

Jag har ju senaste åren blivit en schlagerfjolla, så nu bloggar jag direkt om låtarna.

Nina Söderqvist
Jag blev extremt skeptisk när jag såg hennes porriga outfit, men när refrängen kommer så känner jag att jag ändå gillar grejen! Den är ju faktiskt medryckande rockig & jag kommer förmodligen att lyssna på den framöver.
4/5

Jonathan Fagerlund
Shit, den här mommys boy är ju sjukt tråkig. Han trallar ju fint å sådär, men tjejerna i bakgrunden gör så att det ser ut som att det är Lilla Melodifestivalen vi ser på. Töntiga brudar, tråkig pojke & sjukt slätstruken låt.
1.5/5

Shirley Clamp
En typiskt schlagerballadinledning, låter förmodligen likadant hela tiden & den sticker inte ut någonting alls. Vi har hört den förr, typ 4 ggr/melodifestival & år. Shirley sjunger faktiskt rätt falskt emellanåt, absolut inte i sin bästa form.
1/5

Scotts
Jättedålig text & ganska mycket dansband. Typisk svensk låt som kommer att spelas, men som egentligen är ganska tråkig & intetsägande.
2/5

Emilia
Jag hörde på en gång att detta var en ripoff på en gammal låt, kan vara en Edith Piaff eller nåt, kommer inte på, men verserna är typ 100% likadana. Emilia har alltid sjungt ganska dåligt & låten lämnar inget intryck.
1.5/5

Alcazar
Hade höga förväntingar på Alcazar & visst levererar dem en typisk Alcazardänga. Den är catchy, den är schlager & den är rätt kul.
4/5

Caroline af Ugglas
Redan innan låten börjar kan jag på förhand säga 0 poäng. Jag hatar Caroline af Ugglas & ska skriva ett inlägg om varför sen.
0/5

Marie Serneholt
Jag vet ine vad det är, men det är något jag inte alls gillar med låten/Marie. Samtidigt var den väl inte värdelös, men halvtrist.
2.5/5

signatur

Inga kommentarer: