28 februari 2009

Lördagsbestyr.

Baby drog just iväg till Aronsjökullarna med skotern & själv ska jag väl klä på mig & invänta Junilicious uppvaknade. När hon vaknat tar vi bilen & möter upp, ska hälsa på Fias åsna bland annat - spännande! Ska se om jag kommer ihåg att ta kameran så jag kan fota lite.

Idag är det tristess på bloggen, men jag återkommer förmodligen ikväll. På helgerna är det ändå ingen som läser så då kan man ta det lugnt. Ikväll blir det melodifestival i brist på House of Metal-besök, kanske inte det bästa alternativet, men för tillfället det enda.

Det är tuffa månader just nu. Vi har valt att inte låna pengar till lite grejer & istället löst ut det kontant. Detta plus att vi valt att amortera rätt mycket i månaden gör att vi för tillfället är tokblacka minst feb/mars. Trist.

Nåja, vi överlever ju & får roligare sen.

signatur

Inga kommentarer: