24 februari 2009

Hej 80-tal!

Hade jag haft en hemtelefon så hade jag gärna skaffat mig någon av dessa skönheter från 80-talet. En högklackad sko hade gjort sig perfekt här hemma hos oss, det är nästan så att man överväger att skaffa ett hemnummer bara för denna.

Härligheterna kommer från RoligaPrylar.

signatur

6 kommentarer:

Erika sa...

Jag hade tagit hamburgaren i köket -direkt!

Erika sa...

När man använder bloglovin' och ska kommentera på din blogg numera så försvinner ramen där man kan klicka in sig på nästa nya blogginlägg (efter att man kommenterat). Har det att göra med att vi numera är på egen domän (händer det samma sak för dig hos mig?) eller är det för att du inte har kommentarfältet i pop-up-ruta?

Erika sa...

Jag ska förresten med på promenad. Ses vi utanför dig eller tar du bilen in till ICA?

Erika sa...

Ja, vi gör ju ingenting så jag kan ju lika gärna gå till dig antar jag. Tid typ?

Erika sa...

Då klär vi oss och går ut nu.

Hannah sa...

Coolt : )