10 februari 2009

Babystatus.

Junilicious 7 månader Amningsstatus: I fredags så slutade jag amma helt. Detta helt beroende på att Juni själv valde att sluta, hon blev bara arg & bets när hon inte blev nöjd med det som erbjöds. Jag hade gärna försökt ha kvar nån natt/morgonamning, men eftersom jag vaccinerade mig i fredags så rök den ändå.

Tandstatus: Jullan har ju haft två tänder i nederkäken i flera månader nu, men nu ser vi att 2 till har kommit i överkäken. Minst 4 tänder inom kort alltså.

Pratstatus: Junilicious är en riktig prater! Hon pratar hela tiden, det är i princip aldrig tyst. Hon har några favoritord som t.ex. ”öhden”, ”ehden” & ”dadda”. Hon pruttar även med munnen så det yr spott & mat överallt. Nu har hon även börjat säga ljudet P ofta, p-p-p-p. Fortsätter detta surrande så kommer hon surra sönder sin far (likt sin mor) i framtiden.

Krypstatus: Igår så ställde hon sig helt plötsligt upp på knäna, från noll till hundra bara sådär. Idag så stylar hon järnet, upp i krypställning & gunga, gunga, gunga. Någon vecka/veckor till så kryper hon & jag får gråa hår.

signatur

4 kommentarer:

Ea sa...

Åh, jag vill också sluta amma! Snart, snart.

Och du: www.corpus.vilhelmina.com, sidan verkar dock ligga nere för tillfället så man kan ju inte kolla någon info.
Snart är vi där! ;)

Emily sa...

Hej Johanna! Det är inte blusen, den har jag själv och den finns bara i HM Divided butikerna, det här är en kort körsbärskofta (som ser nästan identisk ut som blusen iof..) och den är tyvärr tillfälligt slut på HM SHop Online men om du har tur så kanske d kan haffa ett ex om du går in på förmiddagarna då returer och påfylling läggs upp. Koftan går då att hitta på sidans nuvarande Dividedkampanj (det ligger ett gäng ungdomar på en strand) och där på sidan 14/14... Hoppas detta hjälper dig!

Emily sa...

nu ligger den uppe på HM´s hemsida i bl.a. strlk 38!

Ea sa...

Tjolla!
Jag har inga förslag alls. Tänkte också slappa men har redan hunnit bli less på det eftersom lilleman vaknade klockan 7. Han somnade 10 och jag hade väl tänkt att han skulle sova 2h som igår men nu verkar han redan vara vaken.

Vet inte vad vi ska göra. Skulle vara skönt att sitta ner :D. Öppna förskolan funkar, fika någon annanstans funkar, allt funkar. Vad gör vi?