23 januari 2009

Topsy Tail.Det här är ju en Topsy Tail, en produkt som patenterades 1990 & sedermera drog in över 100 miljoner dollar till företaget!
Denna plastpinne var en grej som slog igenom stort som ”hår-måste” bland oss brudar på 90-talet.Här ovan följer instruktionen & är ni ändå osäkra så kan ni se ett klipp på hur denna revolutionerande sak fungerar här.

Kanske dags att börja leta fram den igen? Möjligheterna är ju oändliga, kanske något för Kajsa på salongen? :)


signatur

2 kommentarer:

Emmeli sa...

Hej Johanna, jag hittade din blogg genom att söka på någon specifik bild på google för ett tag sen och då dök din blogg upp. Tycker att du har många intressanta och roliga inlägg, fina bilder mm. Så jag tänkte bara lägga ett inlägg och skriva att jag uppskattar den, har själv precis börjat blogga (iaf nästan precis) så då är det extra kul att vara inne på andras bloggar och få inspiration. Keep up the good work! Ha det gott! //Em

Anna sa...

Haha jag hade en sån när jag var yngre =) Tycker idag att det är lättare att göra utan.. Dock säljer vi dem på jobbet men jag har lite svårt för dem!! Söt blogg Kram