10 januari 2009

Nintendo 8-bits.

Räck upp en hand den som inte är avundsjuk på vad jag gör just nu? Jag spelar de härligt nostalgiska 8-bitsspelen! Min Baby som är en kung på allt har lyckats ta hem över 900 nintendospel så nu sitter vi här & myser & pratar gamla 80-talsminnen.

Är inte detta livet så säg? (Bilderna på Gradius & Cobra Triangle är bara för dig Ewa ;-))signatur

3 kommentarer:

Erika sa...

Ja medan vissa sitter och häckar framför ett tv-spel så funderar jag på var fan jag ska åka längdskidor. Vad finns det för spår i den här byn? Är det bara dom runt skidstadion som gäller? Har hört att det är ena backiga jävlar och jag som knappt kan stå på ett par skidor som står still vill ha plan mark :D.

Susanne sa...

Vi vill jätte gärna veta könet. Men barnmorskan sa att Jönköping är det enda länet i Sverige där man inte får veta det. Tråkigt nog. Men vi hoppas ändå att vi ska få veta det då de inte får undanhålla sån information egentligen.

Fia sa...

Jepp.. Är nu avis som f-n!