16 oktober 2008

Forest Families.


Äntligen har jag hittat lite info om Forest Familiesskogsfamiljerna! Ni kanske inte vet detta, men jag har faktiskt en hemlig samling med de gamla 80-talsdockorna. Jag har länge trott att jag saknat runt 5 stycken familjer, men nu när jag äntligen hittat en bild på alla familjer så inser jag att det är 10 jag saknar – dammit!
De jag saknar är alltså hundarna, pantrarna, hästarna, kycklingarna, åsnorna, hjortarna, vildsvin, tigrar, skalbaggarna, skölpaddorna & familjen Räv.

OBS! Det har även getts ut en dinosauriefamilj, men den gavs tydligen bara ut i sydafrika = väldigt svår att få tag på& ej på bild.

Är det någon som har någon av dessa saknade familjer som jag får köpa? De enda jag kan tänka mig att folk har av dessa är tigrar & pantrar, eventuellt hundarna. Restrerande är alldeles för ovanliga för gemene man. De är så svåra att få tag på så att inte ens E-bay har något att erbjuda, har typ sett 3 familjer totalt där under väldigt lång tid.

Jag ska banne mig ha samlingen komplett om det så kommer att ta mig 22 år till. Samlingen står för närvarande i en glasmonter hemma hos morsfars & farsan går brandvakt dag som natt så få inga idéer! Juni kan ju fetglömma att få leka med dessa, men samlarvärdet som kommer att ligga i dem om 20 år kan hon däremot få ta del av. Kan nog blir en schysst utlandsresa.

signatur

3 kommentarer:

Emily sa...

Jag tror jag hade fåren, kaninerna och åsnorna. Vet dessvärre inte var dom är nu, men dom bodde i vårat dockskåp.

Jennie sa...

åå snacka om nostalgi! jag fick kaninfamiljen i julklapp när jag var liten. kommer precis ihåg hur det var när jag fick dem=)

Kakan sa...

Jag tror jag har några av familjerna på Bergbacka,ska kolla när jag kommer nästa gång.