22 maj 2008

Jane Hellen.


För att återkomma till nostalgi & härliga barndomsminnen så måste jag ju givetvis ge utrymme åt Jane Hellen – de väldoftande & ack så 80-talistiska hårprodukterna.

Själv använde jag inte så mycket av dessa, men jag minns mycket väl att Ewa & Mariah var konsumenter av Jane Hellens schampoo & balsam. På vår uppväxtid så kom dessa hårprodukter i ”kilformade” flaskor i olika pastellfärger, lila, turkos & rosa.

Det här rosa schampoot på bilden är väldigt tidstypiskt, en tjej har tvättat håret med Jane Hellen & en snygg kille står bredvid & sniffar henne i håret. Tricket med dessa flaskor var att köpte du även balsamet så kunde du ställa ihop flaskorna sida vid sida & på så vis få hela tjejen & en ny snubbe som doftar henne i håret, men på andra sidan. Gjorde en konstig bild här till vänster för att förklara bättre, men dessa är ju 2 schampoon så de funkar ju inte riktigt ihop.

Dock har vi hört rykten om Jane Hellens revival – tydligen finns denna sköna blå flaska på RUSTA! Snubbarna har fallit bort, men flaskan är fortfarande riktigt nostalgisk för att vara en nutida produkt. Tror jag måste fara & handla på en gång, bara för syns skull!

signatur

Inga kommentarer: