27 maj 2008

Coola robocops.Till vänster: Zathura

Jag har alltid haft en skräckblandad förtjusning för robotar & det finaste som finns tycker jag är en snygg retrorobot i plåt. På nåt vis är de både stilrent snygga & samtidigt lekfullt barnsliga…en perfekt kombo för min smak! Nedan: Lilliput

Ommdesign så finns det massa fina fjäderdrivna plåtrobotar, relativt små, men ursnygga & rätt billiga överlag. Såhär skriver Ommdesign själva: ”Coola fjäderdrivna retrorobotar i plåt. Originaltrogna reproduktioner av klassiska japanska lekrobotar från 50- och 60-talet”
Ovan: Star Striders, Space Robot, Roxy, Space Commander, Red Face, Mechanical Robot
Alla bilder i detta inlägg kommer ifrån Ommdesign & fördelen med detta webföretag är att de faktiskt listar alla sina återförsäljare! Många företag skippar den biten & det är grymt frustrerande när du hittat något du vill ha, men sedan inte vet vars du kan köpa det.
Ovan: Space Robots large, Chief Robot, Robot med hjul, Neutron, Proton, Venus Robot
På Ommdesign kan du även finna världens coolaste robotskåp – kanske inte alltför svårt att snickra själv om man är lite händig? Snyggt som attan är det iaf & kommer ifrån MoGi. Ommdesign har även väggdekaler från ColdCoffee, här i robotutförande med griffeltavledesign. Den blå roboten, Mechanical Robot, har jag redan köpt & den hade jag tänkt att starta min samling med.
Dessa robotpussel ovan är i 3D & kommer ifrån EnjoyMobil & även dessa kan du finna på Ommdesign. Hur coola som helst & säkerligen lite roliga att bygga också. Undrar hur resultatet blir? De kostar bara runt 79:- hos återförsäljare & är alltså ett billigt förslag på present till pyssliga barn!

GO ROBOTS!

signatur