17 oktober 2007

Snickeriet.

ÄNTLIGEN har jag hittat åt programmet som jag letat så länge efter - både jag & Baby minns det med nöje!

Programmet är "Snickeriet" & är enligt wikipedia; "Snickeriet är en dokumentärfilm från 1993 av Benny Lennartsson och Margareta Hjelm. Filmen handlar om Spångens snickeri i Norrköping och hur vardagen går till där. Spångens snickeri var, och är fortfarande, en arbetsplats för utvecklingstörda som drevs av Samhall. Numera har de dock flyttat till andra lokaler än de som visas i filmen."

Jag mindes serien/filmen som grym med ruskigt coola & speciella karaktärer. Alla bör se den. I annat fall lägger jag ut några snuttar här så jag kan spara min nostalgitripp. Här kommer Putte "Raggaren". Han har gjort jäkligt mycket i sitt liv & allt detta hinner han berätta på bara några få minuter.
signatur

Inga kommentarer: